SANDHEDSSEMINAR


SANDHEDSSEMINAR
9. September 2012, Concordia Venue

GEOPOLITIK ∙ 911 ∙ NY FINANSKRISE ∙ FORBUDT HISTORIE ∙ UFO ∙ INSIDERS ∙ MEDIEKRIG NEW WORLD ORDER ∙ 2012 ∙ SKYGGEREGERING ∙ FORSKNING ∙ SANDHED ∙ BEVIDSTHED  

Sandhedsseminar inviterer dig til et møde med en række af vores samfunds talere, tænkere, forskere og whistleblowers,  der  vægtet af deres viden og erfaring stiller verdenssituationen under skarpt lys og giver deres bud på hvad der i sandhed er værd at vide om den verden vi lever i. 

Flowchart: Alternate Process: Fakta om Sandhedsseminar

Tidspunkt: 
9. September 2012, 12.00 – 19.00

Billetpris: 50 kr. for hele arrangementet
Begrænset antal billetter. Køb i god tid fra billetnet eller receptionen i Concordia.

Program opdateres løbende indtil begivenhedens start og findes på www.sandhedsseminar.blogspot.com.

Adresse: Concordia Venue, Nordre Fasanvej 230, 2200 København N.

Kontakt os: 
Sandhedsseminar@gmail.com
+ 45 2462 0681
www.sandhedsseminar.blogspot.com

SANDHEDSSEMINAR 2012 afholdes af Foreningen Concordia Esoteria
Sandhedsseminar er interessant for dig, som ikke blot stiller dig tilfreds med hvad de gængse nyhedsmedier fortæller, og som ønsker at få et dybere indblik i verden og dens dagsorden.

Sandhedsseminar er en offentlig event med fokus på det omfattende skift, som vores verden går i møde. Det er en verden i bevægelse, hvor det nye rejser sig i støvet af alt det forældede, der må falde for at give plads til det nye. Hvad der var sandt igår, er ikke nødvendigvis sandt idag og hvad der er sandt idag er ikke nødvendigvis sandt imorgen. Sandhedsseminar tager udgangspunkt i at viden og indsigt er i konstant udvikling. Hvad end vi ser på politik, teknologi, videnskab, ånd, historie eller miljø er der brug for et åbent forum, hvor den nødvendige viden kan formidles og spørgsmål kan stilles til en verden i hastig forandring. 

Det første sandhedsseminar finder sted den 9. september 2012 og har inviteret fremtrædende personer såsom Niels Holger Harrit (911), Mihai Stoian (2012), Tom Gillesberg (Geopolitik) og talere fra Exopolitics, Zeitgeist og Infowars m.fl.. Programmet er inddelt i emner, hvor en eller flere af talerne enten giver deres bud på hvad, der foregår lige nu eller fortæller deres historie. Se mere om programmet på www.sandhedsseminar.blogspot.com som løbende opdateres indtil begivenhedens start.

Sandhedsseminar finder sted i Concordia Venue på Nordre Fasanvej 230, Nørrebro i København. Der er stor foredragssale, lounge, gårdhave, restaurant, bar og stor tagterrasse. I loungen kan man i en afslappet atmosfære netværke og møde nye mennesker.

Sandhedsseminar giver dig et indblik i hvad der foregår i verden bag den gængse nyhedsflade. Sandhedsseminar giver dig mulighed for at møde personer på forkant med udviklingen indenfor et bestemt område. Sandhedsseminar giver talerum til dem der ikke bliver hørt. Sandhedsseminar søger forbi de dominerende politiske, sociale og religiøse trossystemer.  Sandhedsseminar giver dig et nuanceret perspektiv og mulighed for selv at tage stilling. Sandhedsseminar søger at hjælpe livsfremmende projekter i vores samfund og enhver kilde til positiv nyskabelse, forskning og indsigt.
SANDHEDSSEMINAR 2012